Mielikuvani vihreistä pavuista on ollut koulun mauttomaksi keitetty vihannessekoitus. Niistä saa kuitenkin varsin hyvää ruokaa, kunhan unohtaa vesikattilat ja muistaa mausteet.
tiistai 18. tammikuuta 2011
maanantai 10. tammikuuta 2011
Chilitofu ja pinaatti-kookoskastike
Pientä eksotiikkaa pakkaspäiviin. Kookos, pinaatti ja chili on itseasiassa yhdistelmä jonka makuun opin ravintola Mayassa, mutta toimii näköjään kotikeittiössäkin.
Olisin laittanut tofun marinadiin myös limeä jos sitä olisi ollut kaapissa, mutta hyvää tuli ilmankin.
Olisin laittanut tofun marinadiin myös limeä jos sitä olisi ollut kaapissa, mutta hyvää tuli ilmankin.
Tunnisteet:
Gluteiiniton,
Kookos,
Lisukkeet ja kastikkeet,
Pinaatti,
Pääruoka,
Ruoka,
Tofu,
Vegaani
lauantai 1. tammikuuta 2011
Seitania sahramikastikkeessa
Sahramiseitan on muunnelma eräästä espanjalaisesta ruokalajista, jonka ohje on poimittu Pepita Arisin kirjasta Espanjalainen keittiö. Villapaita kannattaa jättää naulakkoon ja hikinauha laittaa otsalle jo ennen ruanlaiton aloittamista!
Jos kuitenkin teet seitanin etukäteen, ruoka on itseasiassa varsin helppo valmistaa. Silloin seitanin voi myös marinoida suunnilleen samoilla mausteilla joita kastikkeeseen tulee.
Jos kuitenkin teet seitanin etukäteen, ruoka on itseasiassa varsin helppo valmistaa. Silloin seitanin voi myös marinoida suunnilleen samoilla mausteilla joita kastikkeeseen tulee.
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)