tiistai 6. maaliskuuta 2012

Pinaatti-linssicurry

Päivän mitä kaapista löytyy -esitys. Tulipa samalla testattua uusi kastikepannu.

2-3 annosta

1 sipuli
öljyä paistamiseen
kourallinen pakastepinaattia
1,5 dl linssejä
2-3 tl currya
1 tl garam masalaa
1 tkl (n. 2 dl) kookoskermaa
suolaa ja pippuria maun mukaan

Kuori ja silppua sipuli, kuullota pannulla pehmeäksi.
Lisää pinaatti, linssit ja mausteet, kuullota edelleen kunnes pinaatit sulavat.
Lisää vettä reilu 2 dl tai linssipaketin ohjeen mukaan. Keitä miedolla lämmöllä kunnes linssit ovat kypsiä, lisää vettä tarvittaessa.
Kun linssit ovat melkein valmiit, lisää purkki kookoskermaa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
Tarjoile riisin tai couscousin ja mangochutneyn kanssa.

3 kommenttia:

  1. Oih taivaallisen näköistä! Tuollaiset houkuttelevat nälkäisenä aina eniten!

    VastaaPoista
  2. Erinomaista oli. Tulee tehtyä varmasti uudelleenkin!

    VastaaPoista