torstai 5. toukokuuta 2011

Purjo-savutofupasta

Ja seuraava osa sarjassa mitä-tehdä-kun-haluaa-hyvää-ruokaa-mutta-ei-jaksa-käyttää-siihen-yli-kahtakymmentä-minuuttia. Yllätys yllätys, ohje sisältää pastaa. Kaurakermalla pehmennettynä savutofusta ja purjosta tulee sille erinomainen kastike.

2 annosta
pastaa, esim. penneä
1 pkt kylmäsavutofua
½-1 purjo koosta riippuen
oliiviöljyä
reilusti mustapippuria
ripaus oreganoa
suolaa maun mukaan
n. 1 tkl kaura- tai soijakermaa
(tilkka valkoviiniä)

Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
Huuhtele ja kuutioi tofu. Puhdista ja silppua purjo. (Purjon sisästä saa helposti huuhdottua pois mahdolliset mullan jämät, kun ensin halkaiset sen pitkittäin kahtia.)
Paista tofu pannulla öljyssä kullanruskeaksi. Lisää purjo ja kuullota muutama minuutti. Lisää mausteet ja kaurakermaa tarvittava määrä. Sekoita kastike keitetyn ja valutetun pastan joukkoon.

2 kommenttia:

  1. Ja taas kerran tääkin siirtyy testauslistalle :D Sä oot kyl aika pastamestari!

    VastaaPoista
  2. Jännästi pastoja tulee vaan aina tehtyä kun ei jaksa laittaa mitään muuta, eli aika usein. :)

    VastaaPoista