perjantai 31. heinäkuuta 2009

Terveisiä Lontoosta


Katunäkymä 2krs bussista.

Viikon matkalla Lontooseen ehti nähdä vaikka mitä - myös sen kuinka helppoa siellä on elää kasvisruualla. Kävimme kolme kertaa varsinaisessa kasvisravintolassa, ja muissakin lounaskuppiloissa sai yleensä suht helposti jotain vegaanista purtavaa. Kaikista kahviloista saa vähintään hyvää teetä, limua ja mehuja yms., useimmista myös hedelmiä ja/tai pähkinäpatukoita.


Ensimmäinen kasvisravintola, jossa kävimme oli BuffetV New Oxford Streetillä (en valitettavasti löytänyt nettisivua). Viihtyisä paikka ja aasialaistyylinen erittäin laaja buffet. Jotkut ruokalajit näyttivät niin aidosti lihalta, että jätin ne väliin vaikka tiesin kyseessä olevan soijatuote. Lisää juttua aiheesta täältä.

Toiseksi vierailimme Vita Organic'issa, joka tarjoilee terveellistä luomukasvisruokaa. Valittavana oli salaatti- tai lämmin buffet, kummassakin vajaa kymmenkunta vaihtoehtoa. Sain ihan hyvää kotiruokaa ja mahan täyteen. Suosittelen lämpimästi myös paikan kahvilapalveluita ja jälkiruokia.

Kolmas kasvisravintola InSpiral Camden Lock'issa. Täälläkin oli buffet, josta sai valita ensin kolmesta eri lautaskoosta ja sitten valita yksi, kaksi tai kuinka monta tahansa ruokalajia. Retken ehdottomasti parhaat sapustkat - jäi vain harmittamaan etten jaksanut enää ottaa jälkkäriä tukevan linssimuhennoksen jälkeen.

Lisätietoa Lontoon kasvisruokapaikoista:
Happy Cow
Vegan London


Camden Lock.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti