keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Pestoperunat

Sain tämän ohjeen tädiltäni, ainoana erona on että itse käytän vegaanista pestoa.
Pestoperunat sopivat mm. papupihvien tai falafelien kaveriksi tai dippikastikkeen kanssa pikkusuolaiseksi.

Kahdelle lisukkeeksi

5-8 perunaa koosta riippuen
50 g pinjansiemeniä
1 ruukkubasilikan lehdet
1 valkosipulinkynsi
oliiviöljyä
suolaa

Kuori ja lohko perunat.
Paahda pinjansiemenet kevyesti kuivalla pannulla.
Soseuta pinjansiemenet, basilika ja valkosipuli tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella ja lisää öljyä vähitellen kunnes saat löysähköä kastiketta.
Lado perunat voideltuun uunivuokaan, ripottele päälle suolaa ja sekoita joukkoon pesto.
Paista uunissa 200 asteessa vajaa tunti välillä käännellen.

1 kommentti:

  1. Oi nam, näyttää ja kuulostaa hyvältä! Näitä täytyy tehdä.

    VastaaPoista