sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kurkistus tulevaan...

Viimeinkin voin kertoa, että alkusyksystä sain varsin jännittävää sähköpostia...


...nimittäin Indiedays-konseptilta, joka kutsui Keittiön ja puurarhan mukaan uudelle Indiedays Inspiration-sivustolle!
Voitte vain kuvitella, kuinka innoissani olin, kun viestissä kerrottiin sivuston kokoavan yhteen "laadukkaita blogeja", yhteensä kolmesataa kappaletta eri aihepiireistä, ja Keittiö ja puutarha oli mukana listalla!

Sivuston idea on siis näyttää yhdessä paikassa blogeja ja blogipostauksia, joita lukijat voivat selata aihepiireittäin, ja sitä kautta siirtyä mielenkiintoisiin blogeihin. Itse blogi siis pysyy ennallaan, mutta nyt voit seurata Keittiön ja puutarhan postauksia myös Indiedaysin kautta!

Sivusto julkaistaan tämän kuun aikana, mutta teille, rakkaat lukijani, tarjoan mahdollisuuden tutustua ennakolta Indiedaysin testiversioon! Se tapahtuu klikkaamalla tätä linkkiä ja tilaamalla sen kautta tunnukset, joilla pääset testisivulle. Olkaa hyvät ja nauttikaa!
Pyydän kuitenkin huomioimaan, että kyseessä on vielä testiversio, jossa saattaa olla teknisiä ongelmia. Muuten sivusto näyttää kyllä ainakin omasta mielestäni varsin hienolta!

PS. Keittiöstä ja puutarhasta voi nyt myös tykätä Facebookissa!

2 kommenttia:

  1. kiva huomata että tutut blogit lähtivät tähän mukaan minunkin lisäksi! Vaikka seurailen jo muutenkin niin onphana yksi portti lisää!

    VastaaPoista
  2. Jep, tuntuu että tosit monia tuttuja on tässä mukana, mutta sehän on vaan hauskaa. :)

    VastaaPoista