sunnuntai 17. tammikuuta 2010
Punavihreä pasta
Paitsi että tämä pasta syntyy noin viidessätoista minuutissa, se on erittäin herkullista vaikkapa kevyenä lounaana. Vihreät pastalaadut on värjätty pinaatilla, mikä saa ne maistumaan erikoisen hyvälle. Itse käytin pinaatti-spelttitaglieatellea jota myydään luomukaupoissa.
2 annosta
vihreää tagliatellea tms. pastaa
½ prk aurinkokuivattuja tomaatteja
1 rkl oliiviöljyä
1-1,5 dl soijakermaa
1 dl yrteillä maustettua soijatuorejuustoa (Tofutti)
mustapippuria
Keitä pastaa 2 annosta pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada vesi pois. Pilko aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita kaikki aineet kattilassa ja kuumenna miedolla lämmöllä. Mausta vastarouhitulla mustapippurilla.
Tunnisteet:
Helpot ja nopeat,
Pasta,
Pääruoka,
Ruoka,
Vegaani,
Välimerellinen
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Upea blogi!
VastaaPoistaKiitos. ;D
VastaaPoistaMistä tuota Tofuttia saapi, monessa ohjeessa mainintaa mutta ei ole pistänyt silmään missään? (: Loistavan näköisiä ja hyviä reseptejä! Olet hyvä kokki =)
VastaaPoistaVarmimmin isommista marketeista (esim. citymarket, prisma), yleensä juustohyllystä mutta välillä jostain muualtakin. Mun mielestä yrtti- ja valkosipuli-maut on parhaita.
VastaaPoistaKiitos kehuista. :)
Monissa ohjeissa kyllä pärjää ilmankin, jos laittaa sitten vaan paljon soijakermaa ja mausteita.
VastaaPoista