sunnuntai 23. toukokuuta 2010
Penne napolitana con fagioli
Napolitana-pasta papujen ja kesäkurpitsan kera. Joku italiantaitoinen saa mielellään kertoa kirjoitinko reseptin nimen oikein. ;)
4 annosta
penneä tai muuta pastaa
1 sipuli
1 porkkana
1 lehtisellerin varsi
oliiviöljyä
1 tlk tomaattimurskaa
1 rkl oreganoa
1 rkl persiljaa
2 tl sokeria
1 tlk valkoisia papuja
½ kesäkurpitsa
suolaa ja pippuria maun mukaan
Pilko sipuli, porkkana ja selleri hyvin pieniksi paloiksi. Kuullota niitä kattilassa öljyssä kymmenisen minuuttia. Lisää tomaattimurska, yrtit ja sokeri ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla vähintään puolisen tuntia.
Laita sillä välin pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
Huuhdo ja valuta pavut ja lisää ne kastikkeeseen. Pilko kesäkurpitsa ja lisää sekin, kun pastan keittoaikaa on enää pari minuuttia jäljellä. Mausta kastike suolalla ja vastarouhitulla mustapippurilla.
Valuta pasta ja tarjoa heti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Se on "fagioli"... :D
VastaaPoistaKiitos! Onko nyt oikein?
VastaaPoista