lauantai 1. toukokuuta 2010
Vappu
Vappubrunssin tarjoilu
- perunasalaatti
- papusalaatti
- falafeleja
- dippikastikkeita
- kurkkusalaattia
- vihreää salaattia
- patonkia ja soijatuorejuustoa
- munkkeja
- boolia
Munkit
1 annos pullataikinaa mutta jätä kardemumma pois
rypsiöljyä tmv
Leivo pullataikinasta pieniä palloja ja uppopaista ne öljyssä.
Booli
3 dl mansikkalikööriä
1 dl viinaa
1 plo roseeviiniä
1 l sitruunalimsaa
mansikoita ja jäitä
Sekoita kaikki aineet boolimaljaan.
Currydippikastike
1 tlk maustamatonta soijajugurttia
1 rkl tulista curryjauhetta
1 rkl juustokuminaa
1 rkl kurkumaa
1 tl kanelia
1 tl neilikkaa
Sekoita kaikki aineet ja anna maustua viileässä vähintään pari tuntia.
Tunnisteet:
Helpot ja nopeat,
Juhlat yms,
Leivonta,
Lisukkeet ja kastikkeet,
Ruoka,
Vegaani
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti