lauantai 1. toukokuuta 2010

Vappu


Vappubrunssin tarjoilu
- perunasalaatti
- papusalaatti
- falafeleja
- dippikastikkeita
- kurkkusalaattia
- vihreää salaattia
- patonkia ja soijatuorejuustoa
- munkkeja
- boolia

Munkit

1 annos pullataikinaa mutta jätä kardemumma pois
rypsiöljyä tmv

Leivo pullataikinasta pieniä palloja ja uppopaista ne öljyssä.

Booli

3 dl mansikkalikööriä
1 dl viinaa
1 plo roseeviiniä
1 l sitruunalimsaa
mansikoita ja jäitä

Sekoita kaikki aineet boolimaljaan.

Currydippikastike


1 tlk maustamatonta soijajugurttia
1 rkl tulista curryjauhetta
1 rkl juustokuminaa
1 rkl kurkumaa
1 tl kanelia
1 tl neilikkaa

Sekoita kaikki aineet ja anna maustua viileässä vähintään pari tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti