sunnuntai 14. helmikuuta 2010
Laskiaispullat
Laskiaisena tietenkin syödään laskiaspullaa. Jos kaupan kaura- tai soijakermavaahdot eivät innosta, täytä pullat kreemillä.
Kreemin ohje on sovellettu Raisa Kettusen kirjasta Puputyttö ja Vohvelisankari.
15-20 pullaa
1 annos pullataikinaa
1 tlk vadelmahilloa
Tee pullataikinasta pieniä pyöreitä pullia ja paista ohjeen mukaan.
Kreemi
175 g margariinia
7 dl tomusokeria
2 rkl punssia
1 rkl vaniljasokeria
Vatkaa margariini ja tomusokeri tasaiseksi vaahdoksi niin että lisäät sokeria vähitellen. Lisää loput aineet ja vatkaa muutama minuutti, kunnes saat kuohkeaa kreemiä.
Täytä pullat: Leikkaa teräväkärkisellä veisellä "lakki" irti niin että pohjaan jää "kuoppa". Levitä ensin vadelmahilloa ja sitten kreemiä (äläkä säästele täytteen määrässä). Laita lakki päälle ja syö.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti