sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Laskiaispullat



Laskiaisena tietenkin syödään laskiaspullaa. Jos kaupan kaura- tai soijakermavaahdot eivät innosta, täytä pullat kreemillä.
Kreemin ohje on sovellettu Raisa Kettusen kirjasta Puputyttö ja Vohvelisankari.

15-20 pullaa

1 annos pullataikinaa
1 tlk vadelmahilloa

Tee pullataikinasta pieniä pyöreitä pullia ja paista ohjeen mukaan.

Kreemi
175 g margariinia
7 dl tomusokeria
2 rkl punssia
1 rkl vaniljasokeria

Vatkaa margariini ja tomusokeri tasaiseksi vaahdoksi niin että lisäät sokeria vähitellen. Lisää loput aineet ja vatkaa muutama minuutti, kunnes saat kuohkeaa kreemiä.

Täytä pullat: Leikkaa teräväkärkisellä veisellä "lakki" irti niin että pohjaan jää "kuoppa". Levitä ensin vadelmahilloa ja sitten kreemiä (äläkä säästele täytteen määrässä). Laita lakki päälle ja syö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti