lauantai 26. kesäkuuta 2010
Papusalaatti
Tämä papusalaatti pitäisi maistua nirsommillekin juhlavieraille, tai vaikkapa iltapalaksi tortillojen välissä.
n. 6 annosta
4 dl kuivattuja papuja (esim. pintopapuja)
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
2 valkosipulin kynttä
1 dl tuoreen basilikan lehtiä
½ tuore chili
1 tl oreganoa
1-1,5 dl oliiviöljyä
Liota papuja yön yli ja keitä kypsiksi uudessa vedessä. Valuta vesi pois.
Soseuta loput aineet teho- tai sauvasekoittimella. Lisää öljyä vähitellen, kunnes seos on kastikemaista.
Sekoita kastike papuihin ja jätä maustumaan muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua.
Tunnisteet:
Gluteiiniton,
Keitot ja pikkupurtavat,
Papu,
Ruoka,
Soijaton,
Vegaani
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti