maanantai 26. heinäkuuta 2010

Tofupurilaiset

Kotitekoiset kasvishampurilaiset ovat taatusti maukkaampia ja terveellisempiä kuin hampurilaispaikkojen. Täytteeksi voi laittaa suunnilleen mitä huvittaa - tofun sijaan käy yhtä hyvin vaikkapa erilaiset kasvispihvit.

4 hampurilaista

1 pkt marinoitua tofua
4 sämpylää
soijakastiketta ja oliiviöljyä
n. ½ pkt soijajuustoa (Cheezly)
sinappikurkkusalaattia
ketsuppia
valinnaisia vihanneksia, esim. salaattia, tomaattia, kurkkua

Halkaise sämpylät ja pilko tofu sopivan kokoisiksi siivuiksi. Grillaa tofu ja sämpylät- sivele tofupaloja välillä soijakastikkeen ja oliiviöljyn sekoituksella.
Grillaa ensin sämpylöiden sisäpuoli, ja kun olet kääntänyt ne, laita jokaisen toiselle puolikkaalle muutama viipale soijajuustoa.
Kun grillaus on valmis, kokoa hampurilaiset: laita sämpylän väliin tofu, kurkkusalaatti, ketsuppi ja haluamasi vihannekset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti