Tässä ohjeessa ei ole sinänsä mitään ihmeellistä - paitsi että se on yksi tämän hetken suosikeistani, erinomaisen helppo ja herkullinen iltapala, juhlatarjottava ja niin edelleen.
Jos intoa riittää, toki taikinan voi tehdä itsekin (etsi keittokirjoista ohjeita), mutta laiskan kokin versio syntyy kaupan lehtitaikinasta. Monet lehtitaikinat ovat vegaanisia, mutta lue varalta tuoteseloste.
24kpl
1 ruukku tuoretta basilikaa
1 dl pinjansiemeniä
2 valkosipulinkynttä
n. 2 tl oliiviöljyä
mustapippuria ja suolaa maun mukaan
12 lehtitaikinalevyä
Kuori valkosipulinkynnet ja soseuta kaikki peston aineet tehosekoittimsessa. Laita öljyä sen verran, että saat aikaiseksi paksua tahnaa.
Leikkaa sulaneet lehtitaikinalevyt kolmioiksi. Levitä kunkin kolmion päälle noin 1 tl pestoa ja rullaa leveämmästä päästä aloittaen. Paista pakkauksen ohjeen mukaan kullanruskeiksi.
Ja testaukseen menee :)
VastaaPoista